میخواستم از دوستانی که با اجاره اتومبیل در جزیره آشنا هستند سوال کنم که آیا برای اجاره اتومبیل چک لازم است یا فقط مدرک شناسایی کفایت میکنه؟اگر از خود هتل کرایه کنم چطور؟
میخواستم از دوستانی که با اجاره اتومبیل در جزیره آشنا هستند سوال کنم که آیا برای اجاره اتومبیل چک لازم است یا فقط مدرک شناسایی کفایت میکنه؟اگر از خود هتل کرایه کنم چطور؟
قیمت اجاره بعضی از خودروهای آمریکایی
چلنجر 2009 Dodge Challenger===> شبی 250 هزارتومن
کروت corvette ===> شبی 300 هزارتومن
فورد مستانگ 2010 Mustang Ford===> شبی 250 هزارتومن
فورد ایدج - EDGE Ford===> شبی 170 هزارتومن
هامر Hummer===> شبی 250 هزارتومن
کامارو Camaro===> شبی 250 هزارتومن
دوج شارژر Dodge Charger===>شبی 140 هزارتومن
دوستان اگه ماشین کرایه کردیم و تصادف کردیم یا به ماشین خط و خش وارد شد تکلیف چیه؟؟؟![]()
خب اگه بیمه هم باشه طرف پول داده که بیمه کرده یعنی از فیش های بیمه اش کم میشه مگر اینکه در تصادف طرف مقابلتون مقصر باشه که بازهم یه سری دردسر و هزینه داره تا از طرفی که مقصره فیش های بیمشو واسه هزینه های ماشین خسارت دیده بگیری و خلاصه اینکه خیلی دردسر و پیچ و خم داره و خیلی مراحلش طولانی
ما جدیدا 2 تا تصادف داشتیم که توی هر دوتاش هم ماشین ما ثابت بود و مقصر طرف مقابل بود ولی کلی دردسر داشتیم و هزینه کردیم و هنوز کاملا به نتیجه نرسیدیم
سلام
کی تا حالا کامارو 2010 یا کروت اجاره کرده؟
شرایط ماشین چطور بود؟سالم و تازه نفس بود؟
ای بابا حالا همه چرا رو گاز قفل کردن؟ وقتی این ماشین زیر پات باشه اصلا احتیاجی به گاز دادن نیست. ضمنا به ریسکشم نمی ارزه. کیش جریمه های فوق العاده سنگینی داره![]()