سلام .
من می خوام با نامزدم بیام کیش میتونم سوییت یا ویلای ارزون پیدا کنم که جاش خوب باشه ؟ شتاسنامه نخوان ؟ ( اصلا کیش چجوریه ؟ گیره؟ ) ممنون میشم اگه کمکم کنید . . . *
سلام .
من می خوام با نامزدم بیام کیش میتونم سوییت یا ویلای ارزون پیدا کنم که جاش خوب باشه ؟ شتاسنامه نخوان ؟ ( اصلا کیش چجوریه ؟ گیره؟ ) ممنون میشم اگه کمکم کنید . . . *
راهنمای سفر به جزیره کيش |تور کيش|تالار گفتگو جزیره کيش| عکس های کيش | هتلهای کيش | عکس هتل های کيش| دیدنیهای کيش| بازارهای کيش | نقشه کيش | جشنواره تابستانی کيش | نظرات مسافران کيش | اجاره ماشین در کيش | کيش
بلاگ سارینا : بازاریابی از طریق تولید محتوا |بازاریابی از طریق ایمیل
هلوکیش در گوگل پلاس
به جمع ما بپیوندید در ...
آهنگ گوش کنیم. آهنگِ خوب گوش کنیم
كسي رو ميشناسين كه سوييت اجاره بده؟ قيمتش چنده ؟ كجا بهتره ؟
قیمتش از شبی 60 شروع میشه بسته به محلش
تو این تاپیک هم یه سری بحث بود راجع بهش
سوئیت یا ویلا اجاره ای
خواهشا ايني كه اينجا ميگم كسي به خودش نگيره فقط بخونيد و از كنارش رد شيد... من خيلي تو كيش ديدم خانوماي متاهل با پسرهاي جوون مجرد يا حتي مردهاي متاهل ميان و سوئيت ميگيرن ... الان هم يه كم به اين دليله كه كيش گير ميدن ولي دختر و پسر مجرد رو بگيرن زياد اذيت نميكنن... پارسال دوستاي مارو تو اسكله گرفتن البته ما هتل بوديم و پسرا تو يه هتل ديگه..(كاملا فاصله رعايت شده بود) من چون بچه همراهم بود زودتر رفته بودم هتل كه با دخترم بخوابيم... خلاصه اينكه 2ساعت شب به من زنگ زدن شناسنامه بچه هارو خواستن با اينكه حجابشون صفر بود نصفه شب هم بود وقتي ديده همه مجردن فوري ولشون كردن من كه رفتم تعهد نامه رو پر كنم 2تا پسر رو با 2 تا زن متاهل گرفته بودن ميخواستن بفرستن تهران واسه دادگاه ديگه نميگم كه پسرا چه حالي داشتن....... از زنهايي هم كه باهاشون بودن خبري نبود...
تورو خدا مواظب باشين.....
ُسلام
من میخوام مرداد برم کیش و یک سوئیت خوب بگیرم و در حال حاضر 2 جور قیمت دارم که سوئیت توی شهرک آفتاب هست + صبحانه و سوئیت در خانه گستر که شهرک افتاب 3 شب 80 تومان گرونتر از خانه گستر در میاد .
میشه به من بگید که کدوم رو انتخاب کنم و نظر شما چیه ؟ منو راهنمایی کنید لطفا
من یه جای خوب و مرتب و تمیز میخوام که راحت باشم .
ویرایش توسط masterweb : 07-19-2010 در ساعت 05:50 PM